Kjøttkongressen 2017

22.-23. november - Thon Hotell Lofoten, Svolvær

Kjøttkongressen 2017

Plansjer

Endelig kommer Kjøttkongressen til Lofoten! Kjøtt i Nordland viderefører suksessen og ønsker alle med hjerte for nordnorsk kjøttproduksjon velkommen til en faglig kilde med festlig gilde!

På Kjøttkongressen kan du velge hvilken produksjon du ønsker å fordype deg i, storfe – småfe – gris. Det er 5 timer fordypning, fordelt på begge dager. I tillegg er det flere spennende plenumsforedrag. På kvelden er det festmiddag med mye «egen»produsert mat på bordet.

Følg Kjøttkongressen 2017 på facebook

RAMMEPROGRAM: (med forbehold om endringer)

Onsdag 22. november
Registrering fra kl. 11.00.
Kl. 11.30. Lunsj.
Kl. 13.00. Velkommen! - Åpning Kjøttkongressen 2017
Kl. 13.30. Åpningsforedrag
Kl. 14.30. Fagtema.
Kl. 17.10. Plenumsforedrag
Kl. 18.00. Takk for i dag!
Kl. 19.30. Middag.

Torsdag 23. november
Kl. 09.00. Fagtema.
Kl. 12.45. Plenumsforedrag
Kl. 14.00. Lunsj.

Kontaktperson:
Tove Berre
tove.berre@naeringogsamfunn.no
Tlf: 90 84 63 53

Vi støtter Kjøttkongressen 2017